ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - Machine Turbodiagnose turbodiagnosi - Turbo Διαγνωση

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ζυγοστάθμιση αξόνων Schenck tb comfort

Ζυγοστάθμιση αξόνων γερμανικής κατασκευής με την χαμηλότερη απόκλιση 0.01mg και πιστοποίηση iso. Το ποιο εξελιγμένο μηχάνημα στην επισκευή των τούρμπο καθώς ο άξονας μπαίνει σε θάλαμο αποκόπτοντας δονήσεις από το περιβάλλον και δίνοντας μας αληθινές μετρήσεις . Επιπλέων έχουμε προμηθευτεί τα μεγάλα καβαλέτα ώστε να φτάνει μέγιστο βάρος άξονα 16 κιλά.
turbodiagnose perama
Ζυγοστάθμιση αξόνων Giesler

Ζυγοστάθμιση αξόνων υψηλής ακρίβειας μέγιστου βάρους 5 κιλών. Αγγλικής κατασκευής. Εξυπηρετεί ακόμα τον κλάδο τούρμπο αυτοκινήτων.
turbodiagnose perama
Δοκιμαστήριο τουρμπινών

Με το μηχάνημα αυτό γίνεται ο τελικός έλεγχος στα τούρμπο για τυχών διαρροές και αποκλίσεις της ζυγοστάθμισης του άξονα.
turbodiagnose perama
Δοκιμαστήριο chra

Με το μηχάνημα αυτό γίνεται ο τελικός έλεγχος του κάντριτς μόνο, για τυχών διαρροές και αποκλίσεις της ζυγοστάθμισης του άξονα.
turbodiagnose perama
Φρέζα ηλεκτρονική

Φρέζα 3 αξόνων πολωνικής κατασκευής, ψηφιακή, υψηλής ακριβείας σημείου και ημιαυτόματη .Με το μηχάνημα αυτό μπορούμε να τρυπήσουμε κομμένες βίδες υψηλής σκληρότητας, να διανοίξουμε οπές στα κελύφη καυσαερίων και αέρα του τούρμπο ,να πλανήσουμε τις επιφάνειες των φλαντζών για καλύτερη στεγανοποίηση και ένα πλήθος άλλων εργασιών.
turbodiagnose perama
Τόρνος βαρέως τύπου

Τόρνος βαρέως τύπου, βουλγαρικής κατασκευής υψηλής ακρίβειας αναλογικός. Με το μηχάνημα αυτό μπορούμε να κατασκευάσουμε και να μεταποιήσουμε ανταλλακτικά των τούρμπο όταν αυτά δεν υπάρχουν στο εμπόριο καθώς και ένα πλήθος άλλων εργασιών.
turbodiagnose perama
Κολονάτο δράπανο

Δράπανο ιταλικής κατασκευής με μεγάλο μήκος κολώνας, ρυθμιζόμενο τραπέζι και σεπόρτι μετακίνησης αντικειμένων δύο αξόνων. Με αυτό το μηχάνημα μπορούμε να τρυπήσουμε βίδες σε αντικείμενο μέγιστης διάστασης 80 cm.
turbodiagnose perama
Καμπίνα υαλοβολλής μεγάλη

Καμπίνα υαλοβολλής ,ελληνικής κατασκευής με μεγάλης διάστασης υαλοσφαιρίδιο για καθαρισμό των μαντεμένιων μερών του τούρμπο.
turbodiagnose perama
Καμπίνα υαλοβολλής μικρή

Καμπίνα υαλοβολλής ,ελληνικής κατασκευής με μικρής διάστασης υαλοσφαιρίδιο για καθαρισμό όλων των υπολοίπων μερών του τούρμπο.
turbodiagnose perama
Βαφείο-φούρνος

Βαφείο φούρνος, με περιστρεφόμενο τραπέζι για την βαφή των τούρμπο .
turbodiagnose perama
Κοχλιοφόρα κομπρεσέρ

Στην κατοχή μας έχουμε 2 κοχλιοφόρα κομπρεσέρ γερμανικής και ιταλικής κατασκευής μεγάλης ιπποδύναμης για την παροχή αέρα στα δοκιμαστήρια τουρμπινών αλλά και στις υαλλοβολές.
turbodiagnose perama
Επιστροφή στο περιεχόμενο