ΕΤΑΙΡΕΙΑ turbodiagnose - Turbo Διαγνωση

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η οικογένεια Κοτσογίαννη

Η οικογένεια Κοτσογίαννη δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής turbo από το 1986. Στις 01-09-2015 μέσα στο απόγειο της ελληνικής οικονομικής κρίσης η οικογένεια αυτή αποφάσισε την ίδρυση της εταιρείας turbo-διάγνωση. Σαν στόχο έχει την επισκευή και ανακατασκευή παντός τύπου turbo στα εργοστασιακά χαρακτηριστικά με χαμηλό κόστος. Χρησιμοποιώντας κορυφαίο εξοπλισμό, υψηλή τεχνογνωσία, αίσθημα συνέπειας και υπευθυνότητας επιτυγχάνει ένα άριστο αποτέλεσμα. Ο εξοπλισμός και οι εργασίες θα σας πείσουν για τα λεγόμενά μας.
Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας είναι 280τμ όπου χωρίζονται σε 5 τμήματα (μηχανουργείο, αμμοβολές-υδροβολές, ζυγοστάθμιση-δοκιμαστήριο, γραφεία, αποθήκες). Πλήρως αεριζόμενοι χώροι με ξηρό φιλτραρισμένο αέρα για την αποφυγή φθορών στα τούρμπο από υγρασία και σωματίδια. Ισχυρό led φωτισμό για καλύτερη ανάλυση των φθορών. Τέλος στο χώρο μας υπάρχει γερανογέφυρα για ασφαλή λύσιμο και μεταφορά μεγαλύτερου μεγέθους τούρμπο όπως MAN MTU DEUTZ κτλ.
Χώρος μετρήσεων

Για να διασφαλίσουμε την ύψιστη ποιότητα επισκευής των τούρμπο έχουμε στην κατοχή μας 2 δοκιμαστήρια καθώς και 2 ζυγοσταθμίσεις αξόνων. Ένα εξ αυτών το schenck tb comfort γερμανικής κατασκευής με πιστοποίηση iso και την πλέον χαμηλότερη απόκλιση μετρήσεων 0.01mg για μέγιστο βάρος αξόνων 16 κιλά. Μια ζυγοστάθμιση αξόνων αυτοκινήτων. Ένα δοκιμαστήριο για κάντριτς μικρού και μεγάλου μεγέθους. Και ένα δοκιμαστήριο τουρμπινών όπου εκεί τεστάρετε η απόδοσή τους. Σε κάθε επισκευή παραδίδεται αναλυτικό έντυπο  που πιστοποιεί τον έλεγχο ζυγοστάθμισης, τις μετρήσεις και τυχόν παρατηρήσεις ή σχόλια στην περίπτωση μειωμένης απόδοσης λόγω φθοράς κάποιων εξαρτημάτων.
Επιστροφή στο περιεχόμενο